INTREABA SPECIALISTUL
Sa incepem...

Sa incepem...

Vlad Smarandoiu | Data Publicarii: 26-04-2017 | 0 Comentarii | 1098 Vizualizari

 

Acesta este un blog dedicat persoanelor obisnuite care doresc sa aiba grija de sanatatea si de corpul lor.

 

De la antrenamente one-to-one, la alergare, nutritie si numararea caloriilor, acest blog va explora toate metodele disponibile pentru o persoana obisnuita pentru a se mentine in forma.

 

Acest blog nu este doar despre atingerea unui obiectiv anume intr-o perioada bine stabilita - desi putem vorbi si despre asta. Nu este vorba doar despre pregatirea pentru un eveniment de mare anvergura precum un maraton - desi voi scrie si despre asta.

 

Acest blog este despre pasii zilnici realizati pe drumul spre sanatate si tonifiere, de catre noi toti, indiferent ca practici sport de multa vreme sau doar de 5 minute. Este vorba despre a merge la sala sau in parc pentru a avea parte de un antrenament bun. Este vorba despre gasirea unor modalitati de a cumpara, gati si manca produse care sa sustina un stil de viata cat mai sanatos.

 

ATENTIE! Acest blog nu este scris de un antrenor perfect si frumos care nu mananca niciodata fast-food! (Pot sa va sugerez alte blog-uri daca asta cautati). Acest blog vine din partea unui om care a incercat numeroase metode, uneori esuate, pentru a ajunge intr-o forma cat mai buna si intr-un final a reusit.

 

Este intotdeauna nevoie ca dupa cadere, sa te ridici si sa te intorci in sala. Cu alte cuvinte, tineti intodeauna capul sus. Nu va lasati doborati si nu va opriti.

 

Dupa ani de zile in care am fost alaturi de sportivi profesionisti si colegi cu un corp foarte bine definit, am vrut sa scriu un blog dedicat persoanelor obisnuite.

 

Deci...

 

Daca v-ati plimbat vreodata cu bicicleta pentru a va limpezi gandurile...

 

Daca v-ati dus vreodata la sala in loc de McDonalds sau KFC

 

Daca ati avut febra musculara atat de rau incat simteati durere la orice miscare...

 


Atunci va invit sa va intoarceti aici si sa verificati blogul, sa comentati si sa impartiti cu mine luptele si victoriile voastre. Sau, doar sa radeti si sa va distrati citind aceste articole.

SHARE:

0 COMENTARII

ADAUGA UN COMENTARIU


Recomandam si
ALTE ARTICOLE

Ce te impiedica?

17-05-2017

    Sunt sigur ca deja stii ca exista o multime de motive pentru care ar trebui sa ai activitate fizica - de la imbunatatirea dispozitiei,  a somnului si a sanatatii pana la reduc... [citeste mai mult]

Sa incepem...

26-04-2017

  Acesta este un blog dedicat persoanelor obisnuite care doresc sa aiba grija de sanatatea si de corpul lor.   De la antrenamente one-to-one, la alergare, nutritie si numararea calo... [citeste mai mult]

Mama ocupata si fitness-ul

09-06-2017

    Sa acceptam odata si asta! Unele zile sunt extraordinar de ocupate. Uneori ne pierdem rabdarea. Iar in alte zile trebuie sa fii departe de copii, exact cand iti doresti mai putin. ... [citeste mai mult]

Vrei sa fii FIT sau ULTRA-FIT?

26-04-2017

    Toata lumea este de acord ca fitness-ul este bun. Iti imbunatateste sanatatea, iti lumineaza sufletul, te calmeaza si iti permite sa faci mai multe cu viata ta.   Cum pu... [citeste mai mult]

vezi toate articolele